Category: Uncategorised

Extraljus på Volkswagen Polo

Vi människor behöver alla olika ting för att känna oss tillfreds med vårt liv och vår omgivning. Ibland handlar det om att omge sig med människor som betyder mycket för en, och ibland handlar det om att omge sig med den värme som kommer inifrån. Ibland handlar det om att unna sig, och ibland handlar det om att avstå.

Jag har en stark förkärlek för belysning och ljuspunkter. Det är för mig en sådan sak som gör att jag kommer i harmoni. Kanske mest för att jag anser att ljuset är synonymt med uppvaknande och det ljus jag känner inuti mig, inte minst när jag känner Jesus extra nära mig. Således har jag inhandlat en hel del produkter från Ljusgiganten på sistone. Ljusgiganten innehar belysning i allt från inomhus-spektrat, till utomhusbelysning och fordonslampor. Sist köpte jag ett extraljus som gjorde skillnad under mina kvällskörningar när jag bodde utanför staden och skulle åka till Husqvarna Garden för att se på match.

Först var jag lite tveksam på om extraljus på bilen skulle passa på en liten Volkswagen Polo men det gjorde det faktiskt. Man tänker annars att extraljus bara passar på större bilar som pickups. Men det som dessa små diskreta billampor lyckades jag både förbättra sikten och även höja bilens utseende flera snäpp.

Ljusgiganten verkar ha ett noga utvalt sortiment av produkter, och jag tycker det är enkelt att navigera mig på hemsidan. Näst upp på listan står ficklampor för kommande vandringar uppe i fjällen.